Khamis, 29 April 2010

LATA BAYU


owh..mengamit memori betul..sebagai student akhir..kami terus mencipta kenangan demi kenangan untuk tatapan dihari muka..best gile..cewah ayat takleh blah..hihihi..
semalam 29 April 2010 aku n geng3 ke LATA BAYU..best gile..air terjun amat2 cantek..berjalan jauh tu..lenguh kaki..but sangat2 seronok..berkereta..konvoi 5 buah dengan 20 ahli..hihihihi..yeke?yela..4 biji kancil n  sebiji satria baja hitam...kuikui..

car 1..bul,suz, yan, n tarana..
car 2, che ama, diey, n fiza, 
car 3 arin, asma, ct n ada
car 4 aku, aida, mira n helmi
car 5 suraya, murni, yana, nana n min

so sila la layan gambar yang tak bape nak ado ni..hihihihih

 pemandangan lata bayu


geng2 sebelom mandi..hihihi from L to R : nadie, che ama, suz, aku, yan n arin


permulaan sebelom naek ke puncak lata bayu..owh amat2 jauh..but best..suz, arin n aku


ni sebelom balik..aku n aida



tuan tanah kedaun punya blog nak interprem muke..hahahha..memang enjoy


so kengkawan..bila lagi mau berjimba seperti ini..bestkan budak2 yang dah habes paper cam helmi n the geng..aku sangat2 jeles okeh..best berjimba habis habisan n fyi..kereta kami tersesat n tersalah arah bila silau sangat n tak dapat nak baca singboard..so kami pon pe ag..naik feri..hihihihi..for the moment sebelom balik ke kampung masing2..hihihihi


hhihihi..sambil2 tu beli jeruk terus..ada hikmahnya kami tersilap arah..hihihi

nota lutut : sedih nak meninggalkan kengkawan..huhuhu..pasni bawa haluan masing2..mesti rindu that moment kan..best weh..enjoy gile..even penat tapi sangat2 best..len kali kite buat lagi eh..
semangat study..datang la engkau..hihihi

Rabu, 28 April 2010

UPDATE BLOG

agak lama la bersawang blog aku ni tak terupdate..kekangan masa + laptop diserang virus..so sekarang beronline dari skool..so memang terhad..takleh nak online facebook, takleh tulis blog..takleh bukak yahoo..YM je boleh.tu pon kadang2..laptop2..time2 ni la ko nak meragam..tuan kopon dah sesak ni..ko mula la buat hal..bagus la buat hal serentak..dengan teponnye lagi....eeeee..tension2..huhuhu..aku dah lepas 2 paper..tinggal 1 paper lagi next week..huhuhu..semoga dipermudahkan segalanya..AMIN..

Selasa, 20 April 2010

HAPPY BIRTHDAY EN.MATE

HAPPY BIRTHDAY

>*<


hari ni genap umur en.mate 2....hehhee..selamat hari lahir..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki n berbahagia dengan orang2 yang tersayang...

kek..birthday..jemput la makan en.mate..hihihihi



nah..amik en.teddy bear ni..hihihihi



love


nota lutut : mood study : malas nak berblog...

FINAL EXAM

ouch..semakin berdebar2 rase di hati..makin dekat hari nak menjelang
FINAL EXAM..
yup memang setiap kali FINAL EXAM..setiap kali tu la berdebar..cam budak nak ambik SPM pon ade..bergetar lutut nak masuk exam hall tu..tapi for paper yang first je la..yang seterusnya okey plak..biasa la...so start next week..blog kembali berhabuk..kalu time tak busy leh la update...huhuhu

24 April 2010/ 2.15 Pm
AFP 366
Financial Derivatives

28 April 2010/ 09.00 Am
ATW 393E
Strategic Management

05 May 2010/ 09.00 Am
SEW 211
Microeconomics

05 May 2010 : 09. 00 Pm
Home Sweet Home..Balik Kampung dengan Jayanya..
so..selamat bercuti n menjani Practikal kawan2...
JB..oh JB


Tiket balik kampung yang telah dibeli sebulan yang lalu..hhihihihi..semangat berkobar2



nota lutut : selamat menghadapi peperiksaan kepada semua kengkawan walau dimana jua anda berada..selamat bertarung dalam dewan yang sejuk itu..hahahha..chaiyok2..gud Luck



Isnin, 19 April 2010

DUGAAN HIDUP

ermmmm...SAKIT..hanya tu yang aku mampu bertahan..ingat Allah, ingat family yang jauh dimata, ingat exam yang dah dekat...ingat yang tersayang..semua ingat...
aku tak tahu kenpa..lately, before balik kampung hari fever + flu + batuk sket2 n sakit tekak...but bukan fever yang kritikal...and dalam sepanjang aku berada di kampung..aku mengalami simptom2 ini..makan je muntah balik...asal makan je mesti kuar balik..badan pon dah susut dari 40 kepada 37 n sekarang 35..hurmmmmm...

12.01 aku bertarung ngan sakit yang sama..after makan burger kul 9 tadi..tak sampai setegh jam ..aku munth balik..same sebelom2 ini..aku pening nak fikir..bila duk jauh ngan family..sedih..hiba bila sakit..kalu duk kat family..leh mak aku sapu2 ubat..ni tak tahu nak cakap kat sape..en.mate je la jadi serangan..nak tepon mak...takut die risau..hurmmm

baru balik jumpe dr. akbar...tak tahn sangat..aku rase nak pitam pon ade...g pusat sejahtera..tutup..bahagian emegncy pon tutp...last2 dr.akbar gak...(thanks Aida )huhuhuhu..tu pon pakai serbu sebab doktor dah nak balik...masuk je cakap dah seminggu sakit...terus kene fire kat dr..huhuhu..sorry doc..

nni dah ok dokey skit...hope esok aku makan tak kuar balik...hmmm gastrik memang ade..tapi aku dah ikut time makan yang betul...huhuhuhu..salah apakah ini..
.DUGAAN HIDUP DARI ALLAH....

hope ok...kalu tak ok jugak..kene rujuk HOSPITAL BESAR PENANG..waaa..takmo..aku nak sehat..nak exam..aku cuak dah ni..dahla ade member aku kene simptom yang sama..last2 kene antar detect APENDIX..semalam dah selamat operate..takmo2..hope aku hanya GASTRIK BIASA..




nota lutut : Ya Allah, tabah kan hatiku menerima ujian mu...Amin...

Ahad, 18 April 2010

FOR YOU

You have a 1 new msg:




sayang saya tak?

sayang..sayang sepenuh hati abg..



rindu saya tak?

rindu...rindu sangat2



Siapa saya dihati awk?

sayang adalah permata dihati abg...



apa yang awak harapkan pada hubungan kita?

hubungan kita direstui orang tua sayang, diberkati Allah dan bersama hingga akhir hayat..






Thanks..for everything...


nota kaki: hati berbunga riang..semoga berkekalan hingga akhir hayat...hihihihi..mak nak kawen boleh!!..hahahaha..study2..ish2..hihihihi..okeh en.mate

Sabtu, 17 April 2010

MISS DAT MOMENT

hmmm..diakhir2 penghujung sem ni..terimbau kembali saat2 bersama teman2..saat bersama kengkawan, saat bersama geng, saat bersama orang2 yang tersayang..hmmm..sungguh indah..n mungkin aku akan merindui moment terindah ini untuk aku simpan n kenang sebagai KENANGAN YANG TERINDAH..n akan KUABADIKAN sebagai
MOMENT IN ADIRATNA
..hurmmmm..so taching..aku sangat2 taching..bila si en.mate pon merajuk..mie pon syp terus..maaf mie..orang tak bermaksud nak cakap camtu..but tu semua btul kan..kita tak serapat seperti dulu n mungkin dah tinggal kenangan semuannya..hurm..
dengan nak exam lagi...
aku jadi taching dengan semua ni..aku manusia biasa..ada hati..ada perasaan..en..mate sila la faham..jgn jeles sangat tahp gaban....jeles skit2 sudah..

3 subjek..but cam 7 subjek kene cover..nk2 ATW393E..owh...sangat2 berat okeh..aku perlu bekerja kuat..huhhuhuhuhu..n aku bernasib baik di tahun ni..sebab aku leh balik awal walaupon pada hakikatnya dah lewat..but my roomate lagi lewat..so aku bukan tukang tutup exam hall okeh n aku boleh menjeleskan roomate ku..hahahahaha..gelak jahat..




semangat nak menghabiskan study untuk kesekelian kalinya semakin berkobar2..hari2 menghitung hari..tinggal 19 hari lagi..cepat kan..n sebab 19 hari ni la mencetuskan perang dingin yang tak bape nak dingin antara aku n en.mate n ngan mie jugak...hahahaha..cinta bersegi2 ke ko ni? eh takde..mie tu just my close frenz..sebelom kedatangan en.mate mie dah ade..so..en.mate jgn jeles..i sayang u tak sama i sayang die okeh...

so..sekarang dua2 senyap..en mate majuk ntah kemana..my frenz pon senyap selepas dibidas pedas oleh aku ntah kemana.padan muke kau..tie tapi orng cakap benda yang betul..huhuhu.takpelah..pegi la korang nak merajuk pon..nanti dah okeh datang cari i okeh..taknak cari pon takpe..i duk diam2 kat sini..takpe hati kebal dah..hati batu..hahahahahah..takmo sedih2..taching je skit...

so, sejak kebelakangan ni..that moment kembali je..miss semua benda2 yang sebelom2 ni..bab kate orang sejarah..hahahha..sejarah la sangat..kan..yelah..sejarah kan peristiwa yang dah berlaku..so, kite kenang sebagai sejarah..

semoga dalam 19 hari ni..aku akan mencipta lagi banyak kenangan bersama2 teman..semoga iannya akan menjadi kenangan yang paling terindah dalam hidup ku..hihihi..

semalam berjimba2 selepas balik DATING ngan GEE tomyam n ABG bege..
hahahaha..malam ni nak DATING lagi Boleh ABG BEGE?
..BEGE KAMU SANGAT BEST..
n jadi kenangan jugak buat aku..sah angau..hahahha..siyes..amat2 sedap...sebiji cam tak cukup..tapi sebab pewot aku kecik..sebiji memadai dah..nafsu je besar..hahahahha

ni la kedai tempat aku selalu makan...pas ni takde dah gee tomyam ..huhuhuhu

semalam berjimba2 lagi ngan my fwen..niza n tiha..layan pic..tiba2 binatang aku takut menjelma..hahahahha..naek seram aku...eeee..takmo duk penang..menatang ni terlalu banyak n buat aku fobia..huhuhuhu..

saat2 meninggalkan bumi usm..semalam pak guard tak buka lampu..agak gelap benda ni..cewah...pose ala2 nak meninggalkan usm..hahhahaha


berjimba seketika..hahahha..amat2 fun..bila bergumbira..



ni after anjing pegi..waaaaa..takottttt..tapi muke cam tak takottt pon..hahahahha..ni tahan gelak..sebab takut anjing mai dekat...hohohohoho



nota lutut : plan mencipta kenangan terindah disaat terakhir..aku sayang kamu semua..love all my fwen..n en .mate juge..sila la jgn majuk2 ye en.mate..hmmmm..last but not list..selamat menghadapi exam buat semua teman2 rakan n taulan...mmeber aku kat UTM 2o ni dah habis...aku 24 baru start...hadoi...




Jumaat, 16 April 2010

Hmmmm..

hmmmm..aku baru dikejutkan dengan khabar yang amat2 merentap jiwa aku..yup jiwa sebagai sahabat..sebagai kakak..aku turut merasakan apa yang dirasakan..sungguh..saat ini aku ingin dekat n bertanya padamu..why ? kenapa tak bagithu kak.T ? kenapa senyap2 ? and kak.T harap itu bukan yang dijangkakan..sangat pedih..pilu bila aku baca n3nya...yup..siyes..aku rase cam nak g tekun...adakah semua ni betul..tapi kenapa kamu dik..why?aku tgk dia bahagia..senyum..tapi disebalik senyuman..rupanya dia bersedih..tapi kenapa bersedih sesorang...

kak.T doakan apa yang diramalkan itu tak bukan kenyataan..n hope tabah menghadapi segalanya...

nota lutut : semoga kamu tabah menghadapi hari2 yang mendatang..love u dik...kuatkan semangat sekuat kaktus...

Rabu, 14 April 2010

WELCOME BACK.... PENANG

huhauhauhau..dah balik da..huhuhu..sampai je pagi tadi..terbongkang..penat..hurmmm..best balik bercuti..tapi pas ni takde dah cuti2 panjang camni kalau dah masuk alam pekerjaan..balik cuti pon tak bape nak sonok sebab badan tak bape sihat..sakit je ..huhuhu..dugaan betul..balik pon tak kemana pon..duk umah..pusing2 town..tido maen budak2 kecik..tu je la keje aku..tup2..dah balik penang..balik pon senyap sunyi je...haish..

kenapa SP BUMI suke bawak bus laju2 sekarang..rase tak selamat je aku nak naek...nk tido pon terbantut bila dah bawak tak ingat dunia..kemana kah pakcik yang selalu bawak steady tu..best je aku naek..ni dah 3 kali dah aku nek ngan pemandu gile n hantu..eeee..seram..

06.04.2010 : aku balik ke umah..trengganu..aku masih dalam mood tak sehat..n amat terkejut sebab bertembung ngan gajah kat grik..owh macam night safari plak...hehehhe..5 ekor plak tu..sepanjang balik..dah 2 kali aku bertembung ngan pak gajah ni..sebab aku tak tido kalu balik kesana..tu yang berpeluang tu..owh..memang amat2 besar..takooot

07.04.2010 : sampai umah..melepaskan rindu pada mak n ayah..duk borak2..kul 8 gak baru aku continue tido..yelah..aku kan tak suke tido kalu atas bas balik ke teganu..kalu balik ke penang aku tido..hairan ek.simpton ape kah itu...tapi masih dalam keadaan tak stabil..bergantung ngan ubat...eeee..muak la nak kene telan..siap kene makan depan mak ayah ni..

08.04.2010 : buat keputusan..makan aiskrim la ubat paling mujrab untuk sakit tekak n demam + batuk..yeah memang menjadi..n kebetulan musim sekarang musim buah pauh..wah tibai habis-habisan..huhuhu..tak kemana jugak..just amik anak sedara dari umah pengasuh n bwak mak aku g town..beli barang n klinik..n mak aku ke nilai
+ melaka..jalan2 makan angin..lawatan..owh..sungguh jeles..

09.04.2010 : tak kemana jugak..simpton takleh makan bekpes..kenapa ek..maybe sebab aku tak rajin makan kat penang..so..bila balik tibai nasi lemak..nasi dagang..wah..rase cam pening pon ade..sakit perut sampai muntah2 balik makanan..sejak itu..aku tak berani lagi makan bekpes..bekpes aku kul 1.00..minum air makan roti or biskut..dah tu je makanan aku masa kat penang..tak leh gak la makan maknan sedap2..huhuhu

10.04.2010 : so..bila mak takde kat umah..paham2 je la..aku kene bertungkus lumus..hahaha..takde la sangat..tapi 2 orang budak kecik ditinggalkan umah aku..mak ayah diorang ade keje..owh nak gile sekejap rasenye..kadang2 lawak pon ade..malam tu..mak aku balik dari cuti2 malaysia die..hurmmm..dapat sehelai baju..dah kalu mak aku g nilai..pe lagi....mmeborong sakan la jawabnye...

11.04 - 13. 04 2010 : tak kemana jugak..duk sorang2 kat umah..tengahari baru riuh skit...g bawak mak aku g klinik lagi n g nak daftar ngundi..tapi tak boleh..ntah ape la yang problem..takpelah..tak ngudi pon takpe..aku bukan minat pon bab2 politik ni..sebab ayah aku je suh g daftr..huhuhu..

14.04.2010 : berjimba sepuas2 nya di umah..petang g jalan2 ke  tapak expo..takde ape2 pon yang menarik..menghabiskan duit aku je..paham2 jelah kalu dah bawak budak kecik ...semua mainan die nak..oit,..aku tak keje ag..korang dah pow..woooo..pokai jap...tapi nak wak camne...huhuhu..petang tu mak aku buat lompat tikam..owh..sangat2 sedap...n malamnye..dah naek bus.naek bus gile..wow  siyes takott..weh SP bila nak tkar pemandu..rase tak selamat je nek bus sp skrang..mane taknye..macam takde brek je..eeeee..biasa 6.30 baru samapi..sekarang 5.30 dah  masuk terminal..woooo..betapa lajunye ko pakcik....huhuhuhu


nota lutut : final exam oh final exam..huhuhuhu..study2..time untuk study plak...

Selasa, 6 April 2010

JOM BALIK.....

malam ni..kul 9 dah nak naek bus..SP BUMI..so say good bye pada en.blog, en.facebook. kawan2, usm n en.mate..jgn sedih2..seminggu jugaklah aku tak berblog..bersawang berkarat le nanti..so..nak ngemas skit2 lagi...balik ni hope mood dah ok..sihat walafiat n diberi kekuatan untuk study..yeah..final exam dah dekat..so..berjuang habis-habisan sehingga titik peluh terakhir..doakan saya jugak ye..




nota lutut : cepat la kul 4 pagi..sampai terengganu..nasi dagang oh nasi dagang,..bye en.mate..miss u..hihihihi

Isnin, 5 April 2010

ARGHHHHH..GERAM

ouwh..gajet ku...eeee..time aku sesak ni la die buat hal..huhuhuhu..geramnye..sony ku down die punye camera..kenapa kah? aku pon tak tahu..tadi ok je..ni tgk2 dah gelap..function laen ok je..
sape pandai repair..tolong...
sayangnye..





huhuhu.aku baru je nak berjimba2 ngan aku punya sony diakhir2 sem ni.

".eh apsal ko rosak ek?tak sayang ko punye tuan ke?..aku campak dalam longkang baru tahu..huhuhu.."
belek2 tadi..ade waranty lagi 1+1..ouh..nasib baik..
nasib menyebelahi aku..tapi esok nak g repair dah tak sempat..esok malam aku nak balik dah..pas holiday jugak kene g repair..huhuhu...eeeee..tak boleh nak bersnap picta jugak la balik ni...huhuuhuhu..arghhhhhh tension..geram2...




nota lutut: geram..+ tension + sedih = huhuhuhu..kenapa ko rosak wahai sony..huhuhu..aku baru je berangan2 nak balik bersnap picta ...ko ni kan...eeeee..lempang mau?dah2..study..esok balik..mintak2 nanti pagi esok ko menjadi..tapi boleh ke?..huhuhuhu..bencinyeeeee..

MELEPASKAN HAJAT

upsss..melepaskan hajat..bukan...tutttttttttttttt...ek..ni melepaskan hajat makan bersama2 n melepak bersama2..walaupon tahu exam sudah dekat...tuttt..takpe..sebelom balik umah esok..so esok leh la balik dengan hati yang girang selepas melepaskan hajat makan benda alah ni..hihihihi..nak tahu...

kepada yang sedang diet..sila pejam mata..jgn mengidam2 plak..nanti rosak diet mu..hihihi

.


.

.

.

.

.



pic : my meal..nyum2...hihihi...tegok betapnya nafsu makan aku..ish2


pic : snack plate..emmm..nyum2


 pic : chezzy wedges..ntah betul ke tak..lantak la..tapi agak masin..overall sedap..


pic: aku n KFC..hhihihihi...sodap...en mate..sila jeles..bluweeek..


dan..tadi aku tgk status YM kat budak ini....hihihihi



hhehehehehe..dio kato nak make NASI TUPE,NASI DAGE, NASI KERABU..

NASI DAGE tu aku thu...tu kt terengganu pon ade..Nasi Dagang...
NASI KERABU tu aku tahu gak...Nasi Kerabu
.


.

NASI TUPE aku tak pernah dengar..hahahha tergelak aku dengar suz bercerite nasi tupe..aku pon search la pokcik google..n temu ni..n betullah..wujud upanya nasi TUPE ni..hihihihi.
.Unik kan name..
owh betapa DARAT ULU nye aku..duk je pantai TIMUR..tapi semua makanan tak tahu..
tapi serius takpenah makan lagi...natilah..g kelate..
kat TERENGGANU takde kot..

nak bergolek pon ade..
.


.

.


 ni la nasi TUPE yang Suz oyak tu..hihihi..comel kan..hehehhehe..singgit je (RM 1)..tapi kalu gemuk...mahal skit..tu suz yang cakap..hihihihi..pertanyaan lanjut tanye suz ye..hihihihi
..meh tgk isi dalam plak camne

.


.

.

.



ni isi NASI TUPE tu..owh..agaknye dapat name sebab lauk tumpang ngan nasi kot..hahahha..pandai je buat teori sendiri...hihihi..suz kate..SEDAP KAK.T..try la..

.

.

.
natilah..g jale kelantan..akan ku try nasi TUPE ni..hihihi..wak darat buleh..esok malam nak balik...jiwa ngah berbunga2 cinta nok kelik rumah..betapa semangatnye aku...

.

.

.

hhihihihi..besar tak..ni tak cukup besar ag..ade lagi besar..tapi takmo tunjuk ar..sogan ai..esok confirm pokcik bus SP bumi merungut ag..asal balik je beg besar..pastu aku jawab la..final year pokcik





nota lutut : jiwa berflowers..tak tahu kenapa...hohoho..maybe hepi hari ni last lecture kot..hahahha..tipu2..taklah..ni ade kes laen ni...takpelah..sebab jiwa sudah di kampung..jasad n nyawa je di bumi minden ni...so..seminggu ai tak berblog..esok blog terakhir ye...>*<

Ahad, 4 April 2010

HOMESICK

kerinduan semakin membuak n melimpah ruah..owh apakh ini..sampai aku demam..hohoho..nak balik kampung..sangat2 tak sihat untuk wktu sekarang berada di penang..aku mau balik terengganu..huhuhuhu..tiket dah beli...masa je belom tiba..


pic : ni tiket untuk kelik teganu..for study week break n final



huhuhuhu..semalam g jumpe dr.Akbar..check2..aku kene virus..

.VIRUS HOMESICK.



.kah..kah..owh...cepat la hari selasa..aku dah tak bermaya nak duk di bumi minden ni..huhuhuhu..sabar2..



pic : ubat yang dibekal kan..tak memberi kesan sebab.....aku tak makan ikut doc pesan ..hohohoho..




ubat tak berkesan...ubatnya hanya 1




BACK TO HOMETOWN....TERENGGANU



pic:  miss my family..huhuhuhu..camne la kalu dah keje nanti..mesti lagi susah nak balik...hohoho





nota lutut : amat tak bermaya..huhuhu..cepatlah hari selasa..


Sabtu, 3 April 2010

KELUARGA ABU BAKAR & SENIN

title aku keluarga pakcik ABU BAKAR..tu nama ayah aku la..my beloved daddy..huhu n SENIN tu my Beloved Mummy..hehehe..ape kes nak cite...? suka hati jantung saya la nak cite..hahahaha..pelempang mau? ngada2 la plak die malam ni...


 pic : mak, abg aku n my kakak ipar serta ayah..masa bro aku kawen..dah kwen..dulu kecik2..die la kawan aku..huhuhuhu

my HOME..dari dulu sampai sekarang ..di tanah ini aku dibesarkan..dulu2 kecik je umah..sekarang..hmmm..aku bangga dengan kedua IBU BAPA ku..



 dah 23 tahun aku membesar di rumah ini..

so..let me introduce my self..my name SITI AZYANI ABU BAKAR..dulu2 aku anak pompuan sulong dalam family..so ..kat umah orang panggil aku kak.Long..sebab..anak pompuan sulong la kot...aku masa kecik2 ala2 tak pompuan sangat..sebab dibesarkan dalam kelompok 3 HERO..aku je HEROIN. masa tu la..pastu dapat adik pompuan...so..sebab tu la ayah aku sayang aku lebih..hahahaha..jgn marah ye my BRO..



pic: ni masa aku umur  1 tahun lebih..lupe..tapi dalam area tu gak la..ni first time snap pic..abaikan face aku masa tu..name pon budak2..hahaha..nilah environment umah aku masa tu.. SEPT 1988.. 


pic : ni la siblings aku masa SEPT 1988..tgk..aku sorang je pompuan..sebab tu ayah sayang lebih..sampai sekarang pon..hihihihi..jgn jeles ye bro..dari kiri..tu angah a.k.a zaharizan a.k.a ayah haziq n wani, Addin , n Achik..last..AKU..owh..rindu kembali kenangan zaman silam..

aku ade 8 siblings..4 HEROIN..4 HERO... yang HERO :  2 dah BERUMAH TANGGA BATU..1 BELOM BERTANGGA lagi..HEROIN..SEMUA SINGLE...available ke tak tu..no komen..budak2 sekarang dah lebih pandai dari kakak..kecik2 dah ade buah hati..kalah aku..

pic : dari kiri adik aku yang no.6 miza, no.5 nor, abaikan pokcik n mokcik yang tgh bersanding tu..pastu adik bungsu aku ..ema n adik no.7 zizi..adik bungsu..terlebih manje..but ayah still sayang lebih kat i jugak..hihihi..love u my dad n my mom..huhuhu..rindu..

.

.


.

.

.

.

opss..tertinggal plak 2 orang budak kecik kesayangan ni..


deq wani..anak kepada zaharizan n hazlina.. anak bongsu sementara..hihihi..

.
.
.

.
dan tak laen tak bukan abang kepada si kecik ni..kan kate mak teh bias plak..huhuhu..


pic : ni pic masa die umur 8 bulan kot...comel dari adiknye..
sekarang jadi gini plak..
.

.

.

 makin besau..makin notti ye kamu haziq..anak sulong kepada zaharizan n hazlina..abg kepada wani..cucu kepada abu bakar n senin..anak buah kepada 
.

.

.

SITI AZYANI ABU BAKAR



nota lutut : rindu kat kampung..tu yang kuar sindrom tulis blog family nih..rindu semakin mmebuak2..huhuhu..kepada >*<; ..sekarang sudah kenal my family kan..ade banyak lagi....surrent mode: rindu tahp gaban pada my mom n dad..serta anak2 buah..
mode seterusnya : study hard..study smart..final dekat dah..takotttt...help me..huhuhuhu






Khamis, 1 April 2010

BERTUNANG

dah selamat semua housemate aku nih..semua dah bertunang pon ado..kawen pon ado..ni housemate masa PLKN...2 dah kawen, 4 dah bertunang..1 belom ag..3 ntah la belalang..tak de dengar khabr pasal ching mei, kasturi n pei..yang melayu tinggal aku je lagi kot..hmmm..ape2 pon tahniah korang..nanti yang 4 lagi tu kalau nak kawen jemput la..tapi ekin ngan liza..sorry..aku tak pegi majlis korang...jauh sangat la..huhuhuhu..putri n nurul..insyaAllah..jika tiada halangan..sampai la aku kat umah korang nanti ye..

kepada puteri. selamat menempuhi alam pertunangan.


puteri siti saharah & Eijan


nota lutut : selesai membeli tiket..semangat nak balik kampung semakin berkobar2..homesick!!

HIKAYAT 1001 MALAM

hikayat 1001 malam ...hmmm ni tema dinner semalam..dinner PERMATA ( perkumpulan mahasiswa/i Terengganu)..tapi biasa je..name pon dinner kat USM..so ..tujuan utama adalah MAKAN..so melantak puas2..semalam cukup bertuah dapat hamper..KG.TEMPINIS terpilih..hehehe..so layan pic je la..malas nak cerite..ni pic dari fb n kamera mmeber2 aku..aku punye kamera..blom diupload ag...



aku n suz..tema ku..hitam +putih..sempena bendera Terengganu..berjiwa terengganu katekan..



ni mmeber2 PERMATA..after majlis n kemas2 dewan..sambil2 karaoke..best2..


macam2 gaya ade..ni yang lelaki semua junior2 PERMATA kot..memeriahkan suasana sesi mengemas


nota lutut: dah habis dah..nanti upload ag..thanks kepada biro protokol yang terlibat n semua2..thanks sesangat..enjoy ngan karaoke semalam..hihihi